• BUDYŃ ŻOŁĘDZIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g - DARY NATURY

Symbol: 5904538033880
Brak towaru
8.40
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, suszony ekstrakt z żołędzi* 13 %, maltodekstryna*, cynamon*, suszony ekstrakt z: kardamonu*, imbiru*, goździków*, korzenia kuklika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
Wartość energetyczna - 378 kJ/90 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,1 g
Węglowodany - 15 g
w tym cukry - 8,1 g
Białko - 3,0 g
Sól - 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
DARY NATURY - inne BIO
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"""Dary Natury"" Sp. z o.o. Koryciny 73 17-315 Grodzisk"
Masa netto (g):
40
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep wyłączony, zapraszamy w późniejszym czasie