-
BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g - INCOLA


Symbol:
5902431591889
18.27
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Zamówienie telefoniczne: 662121200
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Masa netto (g):
190
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.