• GOŁĄBKI WEGAŃSKIE Z RYŻEM I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g - PRIMAVIKA

20.57
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 662121200

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, ryż 5,5 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

OPIS
Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 195 kJ/46 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,8 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,93 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.65
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.65
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Primavika Sp z o.o , ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki
Masa netto (g):
480
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep wyłączony, zapraszamy w późniejszym czasie