• POPCORN Z ŻÓŁTEJ KUKURYDZY Z SHEA I SOLĄ DO PRZYGOTOWANIA W MIKROFALÓWCE BEZGLUTENOWY BIO 90 g - POPCROP

Brak towaru
10.82
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ziarno żółtej kukurydzy*, olej shea*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Usuń foliowe opakowanie i umieść rozchyloną papierową torebkę w kuchence mikrofalowej zgodnie z umieszczonymi oznaczeniami. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksymalną moc i włącz na 2 - 4 minuty, nasłuchuj odgłosów prażenia. Popcorn jest gotowy, gdy pękanie następuje co 1 - 2 sekundy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1654 kJ/395 kcal
Tłuszcz: 11,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
Węglowodany: 49,1 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 14,8 g
Białko: 10,5 g
Sól: 1,5 g

UWAGA
Torebka po przygotowaniu jest gorąca, zawiera parę i należy otwierać ją ostrożnie. Produkt powinien być przygotowywany pod nadzorem osoby dorosłej. Nie pęknięte ziarna należy wyrzucić, nie używać ponownie.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
POPCROP (niebieska kukurydza, chrupki proteinowe)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MDR HEALTHY FOOD SP. Z O.O., UL. ŻUŁAWSKA 13A, 82-103 MIKOSZEWO, POLSKA
Masa netto (g):
90
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep wyłączony, zapraszamy w późniejszym czasie